Sök i den här bloggen

måndag 25 juni 2012

Träningsläger 10-12 augusti på Kalvsund

Så kan vi då med glädje avslöja vart vi styr vår färd på årets träningsläger med bästa Holmalunds IF F99/00. I år så tar vi det ett steg längre och siktar in oss på ett nytt skönt ställe lite mer kustnära än tidigare år och kommer hålla till på Kalvsund i Göteborgs norra skärgård, beläget mellan Björkö och Öckerö. Med bilfärja från Lilla Varholmen till Björkö och vidare därifrån med personfärja tar man sig till den vackra, bilfria ön. 

Vi kommer att bo på ”Såsen” (Societetshuset) på Kalvsund där det finns tillgång till sovsal, omklädning/dusch, promenadavstånd till härliga gräsplaner och en riktigt fin badvik!

10 augusti – Avfärd, 15.00 på Holmalyckan
Vi samlas på Holmalyckan för gemensam avfärd till träningslägret senast 15.00. Var på plats i god tid och se till att ha all packning klar och gör även klart i god tid med vilken bil som ni tar er ut. Väl på plats installerar vi oss, kör ett träningspass, grillar lite god mat och vem vet, om vädret tillåter kanske vi hinner med ett kvällsdopp :)

11 augusti – Träningsdag 1
Vi kommer varva träning med träningsmatch mot något duktigt lokalt motstånd. Vi satsar på 9-mannamatcher då det är där vi behöver utvecklas mest för hösten. Som tidigare år kommer vi köra både för- och eftermiddagspass för att sen framåt eftermiddag/kväll satsa på lite andra aktiviteter!

12 augusti – Träningsdag 2
På söndagen kör vi morgon/förmiddagspass och även här så har vi planerat in en träningsmatch. Vi gör oss i ordning framåt eftermiddagen och tar oss sen hemåt efter 2 sköna träningsdagar med bästa Holmen!

Kom ihåg att packa
Benskydd, fotbollsskor, joggingskor, fotbollsstrumpor, 2 x träningströja + shorts och självklart träningsoverallen! Kom ihåg att ta med vattenflaskan också så vi slipper huvudvärk!
Badkläder, handduk, duschtvål/schampoo, tandkräm, tandborste, hårborste och hårsnoddar/hårband!! Kom även ihåg solskydd och alltid bra att ha med myggspray! För er som behöver något slags medicin är det bra att packa dubbel dos ifall något försvinner!
Luftmadrass, lakan, täcke/sovsäck, kudde. Ombyteskläder för både varma dagar och kyligare kvällar (tänk på långärmad tröja och långa byxor så slipper ni säkert en hel del myggbett).
Det finns ingen kiosk eller liknande i närheten, men alla får lov att ha med sig lite extra gott för ca 50 kronor och som vanligt kommer även vi att se till att fylla på gotteförrådet inför helgens utmaningar!

Som vanligt när vi åker iväg gäller det att det är vi ledare som bestämmer när det är dags för olika aktiviteter, men självklart får ni vara med och önska lite vad vi hittar på. När det gäller sovtider brukar vi vara generösa om det inte stör allt för mycket. Men oavsett när man kommer i säng så är det träning på morgonen därefter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00