Sök i den här bloggen

tisdag 19 juni 2012

En solig kväll i Skepplanda

Så var det då dags för Holmen att åka upp till Skepplanda för returmöte i Division 6. Att våra motståndare är det bästa laget i serien är väldigt roligt och alltid viktigt att påpeka att vi kan ta med oss mycket till vårt eget spel framåt. Vi får se detta som en otroligt nyttig träningsmatch! 

Idag  var det en match där Skepplanda satte fart från start och fick matchens första mål. Holmen kom tillbaks och utjämnar via Mollys fot till 1-1. Därefter får vi verkligen ta tag i och analysera vad som händer i matchen för fram till halvtid lyckas Skepplanda trycka in 8-1...

I andra halvlek är det Elenora som börjar piggast och reducerar till 2-8 för Holmen och nu känner vi att vi kanske fått ett litet grepp om att komma tillbaks. Då ramlar det in två bollar till för Skepplanda och trots att Ellen distanspangar in ett tredje mål för Holmen ikväll så slutar matchen sedan i moll med Skepplandavinst.

Vi har konstaterat det tidigare att Holmen har ett grymt 7-mannaspel där vi slagit hur många olika lag som helst i flera olika åldersklasser, men steget upp till större ytor har inte gått helt klockrent. Nu är vi ett blandat lag och flera spelare kan vara mer än huvudet kortare än våra Div 6-motståndare, men det är inte alltid det som avgör matcherna. Nu närmar sig sommarvila där vi sticker imellan med en 11-mannacup som kommer att bli otroligt spännande med tanke på att vi inte tränat en enda 11-mannamatch sedan slutet 2011 då vi trodde att vi skulle delta i en sådan serie 2012. Det får bli mycket laddning under sommaren och vi påpekar IGEN vikten av att delta i så många träningar som möjligt och kämpa på tillsammans som ett lag!

#12. Frida SöderbergMatchens kanon idag är en av planens mindre spelare, som trots sin storlek alltid sätter högsta fart och idag visade 98-tjejer att storlek inte alltid är avgörande. Det är egentligen helt otroligt vilken energi som finns i denna tjej och idag for hon fram som en orkan på sin kant och kämpade in i det sista för att inte släppa några bollar till våra motståndare. Ett stort tack till Frida Söderberg, en av våra stentuffa dubbelnollor som aldrig, aldrig viker ner sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00