Sök i den här bloggen

onsdag 20 juni 2012

Gothia - Gruppmotståndare klara

Nu närmar sig Gothia Cup med stormsteg och nu är våra motståndarlag i Gothia gruppen färdiga. Det ser ut att bli grymt tryck och jättekul att få möta nya lag! Holmalunds IF kommer att få möta Jitex BK, Boo FF 2 och KFV Segeberg i gruppen. Liiite irriterande att 3/4 av lagen har röda/vinröda hemmaställ, så vi får väl se hur lottningen blir där... Invigningsbiljetterna är i alla fall bokade till kvällen den 16 juli och förhoppningsvis går vi dit som vinnare från första gruppmatchen tidigare på dagen!

Jitex är ju ett gammalt storlag i damfotbollen, men vi har inte stött på dom tidigare trots att vi ibland deltagit i samma cuper. Kollar vi på deras resultat från årets serie i Sanktan så kan vi se att dom bland annat vunnit mot BK Häcken och Landvetter, men åkt på pumpen mot Torslanda och Hönö. Lite kul att äntligen få köra en match mot dessa lila tjejer vi sett några gånger på planen :)

Boo FF har ju ett gott rykte som duktigt fotbollslag. Stockholmslagen får ju ut extremt mycket av att hela tiden möta andra duktiga lag, så väldigt svårt att tolka deras serieresultat mer än att vi ser att dom blandat och gett en del mellan vinster, oavgjorda och förluster. Vårt första prov mot ett lag från Stockholm!

Detta Tyska lag är svårt att hitta info om då deras hemsida verkar skapad och senast uppdaterat runt sekelskiftet (och dessutom på Tyska). Kikar vi på föreningens tidigare resor till Sverige så verkar Gothia vara ett riktigt populärt resmål och deras P12:or har varit i final 2008 (guld) och 2002 (silver), men annars lite skralt med resultatlistning. F12 hittar vi resultat från förra årets cup då dom tydligen tog en fjärdeplats och utmärkte sig för grymt fysiskt spel (fick stryk av AIK's F99:or som sen tog Silver). Kortfattat kan vi nog förutse att vi här kommer möta ruggigt bra motstånd... 

Som lite förberedelser försöker har vi nu en sista träningsmatch inplanerad mot riktigt duktigt motstånd. Det är IK Zenith som bjudit in oss och Lerums F00:or att köra en liten träningskamp den 11 juli ute i Torslanda. Samma vecka har vi även bokat upp samtliga tre träningstider för Gothiatjejerna där vi tänkt vika en av dessa att bjuda in något trevligt lag som kanske också är med i Gothia.

Gruppspelsmatcher

Måndag 16 juli
09.50 på Åby 5 spelar Jitex BK - Boo FF 2
12.20 på Åby 6 spelar KFV Segeberg - Holmalunds IF (SAMLING på Holmalyckan 10.00)

Tisdag 17 juli
09.40 på Åby 5 spelar Boo FF 2 - KFV Segeberg
12.10 på Åby 6 spelar Holmalunds IF - Jitex BK (SAMLING på Holmalyckan 10.00)

Onsdag 18 juli
09.40 på Åby 5 spelar KFV Segeberg - Jitex BK
09.40 på Åby 6 spelar Boo FF 2 - Holmalunds IF (SAMLING på Holmalyckan 07.30)

Hur många matcher får vi spela?
Vi spelar först 3 matcher i gruppen. De två första lagen i varje grupp går vidare till A-slutspel, övriga går till B-slutspel. Slutspelen börjar på onsdag eftermiddag/kväll eller torsdag förmiddag. Slutspelen sker enligt cup-metoden, dvs. utslagning efter varje match. Minimum antalet matcher är således 4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00