Sök i den här bloggen

måndag 25 juni 2012

En regnig seger mot Östadkulle

Så var det dagen när himlens portar öppnade sig och det regnade mer än på mycket länge. Det var även dagen som Östadkulle kom på besök på Alingsås och Brogårdsvallen.

Nu kanske vi inte riktigt stötte på samma motstånd som i förra div 6-matchen, men man kunde ändå se en tryggare backlinje som hela tiden försöker hålla uppe pressen mot mittlinjen och se till att vi håller Östadkulles anfall borta från "farliga" områden.

Idag visade vi att det går att anfall snabbt via kanterna även i division 6 och jättehärligt att se det fina samspelet som gick igenom hela laget.

#07. Emelie Nyberg Haliti Forward/MittfältMatchens kanon idag är en tjej som stabiliserade upp försvaret, avstyrde målchanser ibland redan innan det hann bli farligt. Att ha en målvakt som nästan fungerar som en extra back är en fördel vi kan utnyttja vid många fler tillfällen. Grattis Emelie Nyberg Haliti!

1-0, Johanna
2-0, Johanna
3-0, Johanna
4-0, Molly
5-0, Veronica
6-0, Siri
7-0, Johanna
8-1, Molly
9-1, Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00