Sök i den här bloggen

måndag 18 juni 2012

En vecka kvar till Kalles Kaviar Cup

Knappt har krutröken lagt sig från årets Öbollen Cup innan det är dags att börja packa för nästa stora turnering. Kalles Kaviar Cup kanske är den tuffaste utmaningen hittills för Holmalunds F99/00 och inte bara att det kommer spelas 11-tjejsfotboll utan cupen pågår också nästan en hel vecka.

Holmens matcher kommer spelas i Smögen och Kungshamn och det är ju faktiskt helt perfekt att hela truppen inkvarteras på Smögen Camping så i stort sett promenadavstånd till hälften av matcherna. Det är en salig blandning tjejer som åker upp till Bohuslän med 7 00:or och 10 99:or.

Vi har laddat upp för mycket fotboll, bad, utflykter, grillning och en riktigt skön vecka på plats i underbara Bohuslän. Det här kommer bli en cup att minnas framåt!

2 kommentarer:

  1. Vilka var det som skulle vara med och spela ?:-)

    SvaraRadera
  2. Hejdu :) Klicka på "Etiketter": Kalles Kaviar Cup som ligger under inlägget så kan du läsa mer om laget, motståndare etc http://holmalundsif.blogspot.se/search/label/Kalles%20Kaviar%20Cup

    SvaraRadera

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00