måndag 11 juni 2012

Slitna krigare tar ännu en seger mot Mellby/Magra

I dessa "flytt-tider" var det då dags för tredje matchdagen på raken (fjärde inom en vecka) och denna gång var det Stora Mellby/Magra som var på besök i Alingsås för ett möte i division 7 Trollhättan.

Efter urladdningen igår mot Wargön är det många trötta tjejer som stiger ut på planen, men vi vet ju att oavsett motståndare så har alltid Holmens krigare lite extra att ge. I denna match kör vi igång i något försiktigare tempo och gör noggranna avvägningar kring vart vi har våra motståndare. En taktik som ger oss full blick över spelet när vi väl sätter fart.

Elenora är som vanligt grymt sugen på att göra mål, så inte konstigt att det är hon som får in första målet efter några minuters spel. Efter detta har vi en skön period av en rejäl försvarsmur nere på motståndarnas planhalva och väldigt svårt att komma fram. Den som till slut tar tag i saken är som så ofta Helin som drar iväg ett stenhårt distansskott som går rätt upp i nättaket och Holmen leder med 2-0. Även 3-0 kommer från Helins fot efter en underbart slagen hörna från Cornelia och detta blir halvtidsresultat.

I andra halvlek har vi ett riktigt skönt tryck och en tjej speciellt som verkligen krossar sig framåt genom backlinjen, äntligen får Lovisa ersättning igen för allt sitt slit och trycker in 4-1 till Holmen. Efter detta mål kanske vi känner lite väl mycket att matchen är i våra händer, för en lång utspark når en av SMSK's duktiga anfallare och trots slit lyckas inte backarna rensa undan och 4-1 är ett faktum.

Som så ofta mot slutet av matcherna är det nu Holmenshow för hela slanten och Mellby/Magra rensar, rensar och rensar men till sist forcerar ändå Helin (igen) in 5-1 som står sig matchen ut.
LagMaVOFMsP
Holmalunds IF770039 - 821

#01. Alva Flodvall<br /><b style="color:red">Målvakt</b>

Matchens kanon idag
är en tjej som inte bara fortsätter strida efter att ha fått ett knä rakt över näsan och blodet strömmande. Hon ger även hela laget en stabilitet och ett lugn som gör att alla utespelare kan fokusera på sina egna uppgifter och hela tiden vara övertygade om att allt är säkrat bakåt! Idag tackar och gratulerar vi vår målis Alva Flodvall för ännu en stabil målvaktsinsats!!