Sök i den här bloggen

onsdag 13 juni 2012

Holmen kör en Ukrainamatch

Tja, vad ska man säga om dagens derby mot vännerna i Alingsås KIK... I första halvlek ligger Holmen på riktigt bra, håller ihop spelet och pressar rejält men kommer inte till några riktigt rena avslut. Istället gör KIK 0-1 på ett skott som vi borde ha täppt till redan innan det närmade sig, ett riktigt skitmål rent ut sagt, men överlag sett så är Holmen minst lika nära att reducera...

I andra halvlek däremot händer något som vi verkligen måste se till att få bukt med och tyvärr är det svårt att se exakt vilka delar som inte stämmer helt. För att göra en lång historia kort så vinner till slut KIK med 0-6, såhär ska det bara inte vara och nu kommer vi fokusera rejält på att ta med vårt fina 7-mannaspel till den större 9-mannaplanen och verkligen jobba ordentligt på att få trygghet i positionerna och våga vårda bollen!

#07. Emelie Nyberg Haliti<br /><b style="color:red">Forward/Mittfält</b>Matchens kanon idag är en tjej som ofta gillar att ligga på framåt och göra många mål, men också har både en passningsskicklighet som krävs för en mittback och dessutom vågar satsa fullt ut i situationerna. I första halvlek idag styr hon upp backlinjen riktigt tajt och ser till att få fina starter på våra anfall, tack Emelie Nyberg Haliti!

2 kommentarer:

  1. "för att göra en lång historia kort så vinner KIK tillslut med 6-0..."
    Visst, ni är ett bra lag och så, men ni kan väll ändå ge de andra laget lite "beröm" för DERAS insats. (detta gäller såklart alla matcher)
    Det är bara en ide om att göra er blogg ÄNNU bättre!! :) //H.G

    SvaraRadera
  2. Tack för berömmet om vår blogg H.G, vi jobbar hela tiden på att få den ännu bättre! Vi har skrivit mycket positivt om våra blåa vänner här på bloggen (klicka på "Etiketter" Alingsås KIK och läs själv). Vårt fokus här är och kommer ändå alltid att vara matchen sedd ur Holmalunds synvinkel och om våra olika motståndare vill synas mer så blir inga gladare än vi att kunna läsa deras egna matchreferat på deras bloggar, lagsidor etc!

    Just i denna match var det mer en besvikelse att vi för dagen inte alls fick vårt spel att stämma som gjorde att vi var lite mer kortfattade än vanligt!

    SvaraRadera

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00