Sök i den här bloggen

söndag 30 september 2012

En övertygande hemmaseger fast på bortaplan

Näst sista matchen i division 6 Alingsås skulle egentligen varit vår sista för säsongen om inte matchen mot Södra Härene blivit framflyttad på grund av Elljuscupen. Till att börja med tackar vi Sollebrunns AIK så väldigt mycket som lyckades ordna tid på sin konstgräsplan (då vår hemmaplan på grund av allt regnande inte är spelbar). 

Matchen idag slutade 14-0 till Holmalunds IF som då seglar upp till tredjeplats i division 6 Alingsås och nästa match borta mot Södra Härene IF den 7 oktober kommer att bli avgörande för vilket av våra lag som håller fast vid den positionen!

#14. Molly Östlind<br /><b style="color:red">Central Forward</b>Matchens kanon idag är en måltjuv av rang och när vi gör 14 mål i en match och en tjej sätter mer än hälften så är det bara att gratulera Molly Östlind som verkligen visat att hon vet vart motståndarmålet ligger. Med 87 mål totalt hittills i år ligger det inte långt bort att komma över den magiska 100+ gränsen på ett år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00