Sök i den här bloggen

tisdag 11 september 2012

Succé för våra utvecklingsträningar

Förra hösten körde ju Holmalunds IF F99/00 igång med öppna träningar, ett koncept framtaget av IFK Göteborg där vem som vill kan komma och testa på hur det är att träna tillsammans med våra härliga tjejer. Även i år så har vi reserverat upp måndagarna på Alströmervallens konstgräs till det som vi nu kallar för utvecklingsträning, upplägget är inspirerat av den världskända Coerver® Coaching (17.00-19.00, inleds med en 20 minuters löpning/uppvärmning vid Nolhagaberget, samling vid gamla Tennishallen).

Vi har haft ett flertal duktiga fotbollstjejer som varit med och testat och tittar vi sen förra året är det flera stycken som fallit för Holmens sköna gäng (och våra fokuserade träningar) och nu är en del av vårt lag. Nu har vi precis kört igång med dessa träningar (som i höst håller på varje måndag fram till och med den 12 november) och vi har redan haft med flera nya tjejer som tidigare spelat med lag utanför Alingsås och nu kanske söker nya utmaningar och idéer. Det är absolut helt öppet att komma och vara med och vill man senare fortsätta med oss är det förstås jättekul, men väljer man annat alternativ är det också helt ok!

Är du också en duktig fotbollstjej som gärna fortsätter med uteträning även om det blir lite kallare och vill vara med och få lite nya intryck så är du jättevälkommen att haka på!! Kontakta någon av oss ledare innan bara så vi kan se till att du får all info du/ni behöver innan du kommer över och tränar med oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00