Sök i den här bloggen

måndag 24 september 2012

Utvecklingsträningarna på Alströmervallen kör vidare

Så har vi då haft ännu en skön måndagsträning och upplägget börjar sitta klockrent. Jogging/uppvärmning runt Nolhagaberget, en timmes rena teknikövningar med tre grupper och tre ledare och en halvtimmes 9-11-mannaträningsmatch som avrundning...

När vissa lag börjar varva ner inför vintersäsongen, vad gör då Holmalunds IF!? Vi växlar såklart upp och från och med nästa vecka är det dubbelt upp med konstgrästräning på både måndagar och onsdagar!

Redan i somras när vi bokade upp dessa konstgrästider så visste vi att våra sena träningar på Holmalyckan skulle bli väldigt mörka ju längre fram hösten gick. Att gå in och stämma av ungefär när solen går ner under året hjälpte såklart till att sätta start- och slutdatum för dessa träningar. Som det ser ut i denna veckan skulle vi kanske siktat på att köra igång onsdagarna en vecka tidigare då de vanliga gräsplanerna varit avstängda på grund av allt regnande, men ibland missar man sådana detaljer :)

Nu börjar diskussionen kring inneträningar köra igång och självklart kommer vi att komplettera upp med 1-2 inneträningar/vecka också. Varje år är det ju också samma visa med innecuperna som ramlar på och futsal är ju inte riktigt samma som riktig fotboll, men med våra teknikövningar kommer det ge resultat även inomhus i år! Vi får väl se i årets kycklingcup där vi stället upp med 2 lag i F12 och 2 lag i F14

Är du också en duktig fotbollstjej som vill testa på att spela tillsammans med ett lag som gillar att vinna? Välkommen till Holmalunds IF F99/00's träningar i höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00