Sök i den här bloggen

tisdag 25 september 2012

Holmalunds IF - Först i stan med egen konstgräsplan

En ögonblicksbild från F99/00's uteträningspremiär tidig vår 2012
Nu reser sig jordhögarna kring vår gamla "lilla Grus" där våra tjejer så många år kört sina allra första och allra sista uteträningar för säsongen. Det är verkligen riktigt roligt att se föreningen Holmalunds IF satsa på ungdomen när första klubb-konstgräsplanen i Alingsås anläggs för fullt!

Vissa som vi pratat med har förhoppningar att vår alldeles egna konstgräsplan skall vara färdig redan nu i oktober, men vi får väl se. Viktigast är såklart att det blir ett bra resultat för det är ju Holmens ungdomslag som framför allt kommer få möjligheten att förlänga höstens uteträningar och självklart komma igång lite tidigare till våren.

För oss i Holmens F99/00 känner vi att detta verkligen är ett steg i rätt riktning och en öppning att få samma träningsmöjligheter som de Göteborgslag som vi så ofta stöter på i diverse turneringar, träningsmatcher med mera. Att kunna fortsätta träna "riktig" fotboll istället för att enbart vara inomhus (även om vi haft lyxen att ha innehall på samma anläggning vi brukar träna) och öva futsal kommer att märkas än mer när serierna kör igång till våren och självklart är det extra roligt att kunna erbjuda detta till alla nya tjejer som sökt sig till oss under året!

Till helgen nu väntar finalerna i Elljuscupen och därefter har vi ingen mer utomhuscup planerad för 2012 utan fokuserar antagligen helt och hållet på Alingsås Fotbollsallians Kycklingcup som körs mot slutet oktober. Våra inneträningar kommer också snart att schemaläggas och för alla oss som älskar fotboll kommer det finnas möjligheter på alla håll och kanter :)

PS: Bilder kommer såklart här i bloggen så snart vi börjar se resultaten av byggandet på konstgräsplanen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00