Sök i den här bloggen

onsdag 5 september 2012

En stabil seger i Östadkulle

Det var ett glatt gäng som samlades på Holmalyckan i kväll för att åka till gul/svarta Östadkulle. Många bilar och många föräldrar åkte i karavan till kvällens bortamatch .

Då vi fått en del återbud pga sjukdomar och annat strul så plockade vi in tre 00-damer och då matchen inte direkt håller seriens högsta tempo, får vi även bra möjligheter att hålla lite extra i bollen.

För första gången passar backarna till varandra istället för att bara rensa undan bollen och man passar även tillbaka till målvakten som lugnt och fint byter kant och på så vis kan vända spelet.

Matchen snyggaste mål är Amandas långskott från halva plan! Rakt i krysset! Va, gjorde jag mål... Oj:)) Riktigt härlig kväll med fint spel, gött väder och en underbar publik! Slutresultat 6-2 till Holmen, men det speglar inte riktigt matchbilden, då mängder av chanser räddas av Östadkulles duktiga målis!

#23. Malin Rönnkvist - Central MittfältMatchens kanon är Malin Rönnkvist! Hon sliter och gör det där lilla extra! Testar en ny position, som hon löser galant! Kommer även fri och slår ett stenhårt vristskott i farten! Rakt i nättaket!

Tack för ordet Mattias

PS: Trots domarens ringa ålder så fixade han offsider mm väldigt bra :)

1-0, Molly
2-0, Siri
3-0, Amanda
4-1, Molly
5-1, Malin
6-2, Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00