Sök i den här bloggen

måndag 1 oktober 2012

Holmen drar till Ullevi

Senast som Holmalunds sköna tjejer var samlade i Göteborg så var det Heden och Gothia Cup i somras som gällde. Nu är det dags igen för de röda fotbollshjältarna att i samlad trupp åka in till Götet och denna gång är det inte vi själva som ska spela utan det är dags för ett hett fotbollsderby när IFK Göteborg tar emot duktiga Hisingslaget BK Häcken för att se vilket lag som är bäst i stan...

Riktigt kul att vi kan hitta på sådana här saker tillsammans och få med oss så många som möjligt för att umgås som ett lag även utanför ordinarie träningar och matcher! Ikväll blir det en skön röd prick bland alla blåvita/svartgula Göteborgare på Ullevi!

Tyvärr innebar detta att vi fick "offra" en träningstid idag på Alströmervallen (vi skänkte istället denna till Alingsås KIK som behövde träna extra inför cup till helgen), men som kompensation har vi då istället fått inomhustiderna klara på Holmalyckan och denna veckan blir det drillning inför kommande inomhuscuper med träning både tisdag, onsdag och fredag... mycket fotboll blir det :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00