Sök i den här bloggen

onsdag 24 oktober 2012

Snart tränar Holmalunds IF på eget konstgräs

Det går fort nu när vår gamla grusplan håller på att göras om till konstgräsplan, första/andra veckan i november beräknar man att vi ska kunna börja träna på vår alldeles egna konstgräsplan!

I Göteborg, ja till och med i Vårgårda har det funnits konstgräsplaner ett tag som gjort att klubbarna där kunnat förlänga uteträningen ordentligt och då självklart också komma bättre rustade till vårens seriespel. Vi i F99/00 har ju både denna och förra hösten, med hjälp av sponsorer kunnat hyra in oss på Alströmervallens konstgräsplan, men i och med att vi nu får en alldeles egen plan lyfter träningen till en helt ny nivå där vi har möjlighet att hålla all träning på hemmaplan! Vi hoppas så snart som möjligt kunna presentera vilka tider som vårt lag kommer hålla till på "Holmenvallen" (eller vad planen sen kommer heta :)

Självklart är detta något vi är väldigt glada över och det är riktigt roligt att kunna ge Holmens tjejer denna möjlighet att fortsätta träna utomhus, även när höstvädret stänger ner gräsplanerna. Inomhusträning kanske är ett bra komplement speciellt om man kan fortsätta träna på samma anläggning, men det är utomhus som vi bygger upp spelet för framtiden!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00