Sök i den här bloggen

onsdag 31 oktober 2012

Avslutning 2012 - Bowling & Burgers med Bästa Holmen

Efter mer än 100 träning/aktiviteter och ett 60-tal cuper/matcher är det då dags att runda av fotbollsåret 2012 med skönaste gänget. Med andra ord har ungefär hälften av alla dagar under 2012 innehållit någon aktivitet med Holmen :) Det är väl egentligen inte konstigt att våra duktiga tjejer går från klarhet till klarhet inom fotbollen och att vårt gäng nu i skrivande stund består av 31 fotbollsälskande tjejer.

Onsdagen den 19 december har vi bokat alla bowlingbanorna på Stures och mellan 18.00-20.00 är det bowling, burgers och en massa skönt tjöt om året som gått som gäller innan vi alla tar en låååång ledighet från fotbollen fram tills vi börjar kika på Sparbankscupen nästa år :)

Sedan januari har det varit rejält med aktiviteter hos F99/00 och allt eftersom vi blivit fler, ju fler roliga grejer har vi hittat på! Självklart har vi även hittat på mycket roligt utanför ”bara” fotbollen där vi till exempel haft ”kickoff” i badhuset, vi har testat på Zumba på Sportlife, ungdomsstyrketräning på Hälsostudion och tränat fallteknik tillsammans med Alingsås Ju-Jutsuklubb. En av årets höjdpunkter var såklart vårt höstläger där vi i år slog riktigt på stort och hade en helt underbar sol-, bad- och fotbollshelg på Kalvsund i Göteborgs skärgård med sällskap i träningsmatcher av duktiga Göteborgslagen IK Zenith och Öckerö IF. Nu behöver vi snart alla lite ledighet och det kan väl inte passa bättre än att vi efter Kycklingcup och Holmalunds Tjejcup tar lite längre vila över jul och nyår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00