Sök i den här bloggen

torsdag 18 oktober 2012

Julklappstips 2012 - Köp dina Newbodykläder via Holmalunds F99/00!!


Newbodys onlinekatalogNu under 2-3 veckor kommer Holmalunds F99/00 att ta upp beställningar på riktigt bra kvalitetsplagg från NewBody och självklart är detta ett led i att hjälpas åt att samla ihop pengar till vårt mål "Barca 2014" där vi siktar på att få med så många som möjligt på en härlig fotbollsresa.

NewBodys produkter har bevisat hög kvalitet och vi är många som testat på och använt deras strumpor med mera sedan flera år tillbaka. Priset ligger på 150 kr/paket och av detta går 37 kronor direkt tillbaka till Holmalunds IF F99/00!

Ett ödmjukt mål att sikta på är att varje tjej i laget får sålt ca 20 paket (i genomsnitt utslaget på att någon kanske säljer mer och någon kanske säljer mindre). Når vi detta får laget in runt 22.000 kronor som självklart är en suverän grundplåt till vår resa!!

Passa på att handla in sköna julklappar till släkten och alla vänner! Katalogen kan du förhandskika på Newbodys produktkatalog online så du är förberedd när din favoritfotbollstjej knackar på dörren och undrar vad ni ska ha :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00