Sök i den här bloggen

lördag 13 oktober 2012

Vi förbereder inför Kycklingcupen

Idag var det dags för vår första extraträning inför Kycklingcupen. I stark konkurrens med handbollscuper, innebandymatcher och liknande så är det smått otroligt att 2/3-delar av gänget dyker upp för att träna en lördagsmorgon, säger lite om vilken skön samling fotbollstjejer vi har!

Idag var det rent spel som gällde och så gott det gick testade vi lite olika lag inför cupen. Nu kommer vi ju att ställa upp med två lag i F12 och två lag i F14 och samtidigt stötta F98 med två spelare, så det är lite pusslande för att hitta bästa lösningen för så jämna lag som möjligt.

Det är ju en hel del som skiljer futsal och utomhusfotboll åt, men den stora skillnaden i år jämfört med ett år tillbaka är att vi sällan ser passningar som rinner iväg ut över linjen. Bollkontrollen och passningsspelet nu är på en helt annan nivå och det kommer bli riktigt roligt att se tempot och närvaron skruvas upp ett varv till när det är dags för matcher!

Nu är det dryga två veckor kvar tills gruppspelet i Kycklingcupen 2012 och med två ordinarie inomhusträningar + en extraträning (nästa söndag, 16.00-18.00) så kommer vi komma bättre förberedda än något år till cupen och med tredjeplatser från både 2011 och 2010 siktar vi såklart än högre i år :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00