Sök i den här bloggen

måndag 29 oktober 2012

Singing in the rain, utvecklingsträning ikväll

Regnet det bara öser ner, och vi bara tränar mer och meeeeer.... :)
Måndag igen, utvecklingsträning på Alströmervallen igen och jodå... även om det är lov och vi vet att vissa är bortresta etc så kör vi på som vanligt med våra måndagsträningar. Idag skänker vi en extra tacksamhet till att det är konstgräs vi kör på, annars hade det nog varit gyttjehög och mer liggande på marken än försök till spel.

Hade vi bott i Spanien, Italien eller kanske Los Angeles så hade det nog varit lite mer behagligt att träna och spela fotboll utomhus denna perioden, men för att komma dit så krävs det träning och med tanke på att vi faktiskt har 4 seriematcher + en träningsmatch inplanerad under november så kan vi inte riskera att tappa bort "det stora spelet" även om vi självklart också fokuserar på nästa helgs kycklingcupsfinaler!

Kom ihåg underställen, kanske en bra vindjacka, mössa och vantar så är det bara att köra på som vanligt och jäklar vad mycket dessa träningar kommer ha gett när vi väl kör igång igen nästa vår!! Till sist... det finns inget regnväder, det är ju bara Holmenväder!!!

extra eloge till alla tjejer som dök upp och tränade i ösregnet ikväll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00