Sök i den här bloggen

onsdag 10 oktober 2012

Alla lagen i novemberserien - F12, klass2

Riktigt roligt att vårt lag syns i pressen, nu för andra gången denna vecka är det ett gäng sköna röda tjejer som representerar fotbollen i Alingsåskuriren... denna gång då vi är aktuella för Göteborgs Fotbollsförbunds Novemberserie. Snart kommer vi kunna presentera exakta datum, men tills vidare kan vi konstatera att det är allra högsta klassen som Holmens tjejer hamnat i. 

Vi hittade listan på vilka lag som är rankade i vår kompetensnivå och det är verkligen ett gäng duktiga Göteborgslag, motståndet är antagligen lika tufft oavsett vilken grupp man hamnat i... Tänkte vi kunde ta en titt på vilken nivå som Holmalunds tjejer rankas på (lagen i vår grupp har vi ju kollat, så nu tar vi resten);

Askims IK (Vår grupp)


Detta gäng har vi mött två gånger (2-0, 3-0) och dom var faktiskt med i vår hittills enda niomannacup, Supercupen i april i år.

IK Zenith (2 lag)
Lite kul faktiskt, men sedan förra året har vi mött detta Göteborgslag inte mindre än 8 gånger i cuper och träningsmatcher (hyfsat jämnt med lika många vinster, en oavgjord och 12-11 i målskillnad i Holmens favör). Hade varit kul att fått upp dom till Alingsås faktiskt :)

Detta gäng har vi mött en gång, en 1-1 match i Gothiacup där dom tyvärr drog längsta strået i slutändan genom att fixa ett poäng mer och ta sig vidare till A-final på vår bekostnad i sista minuten av sin sista gruppspelsmatch. Här hade varit roligt med chans på revansch!

Landvetter IF (Vår grupp med 1 lag)

Lerums dubbelnollor har vi faktiskt aldrig mött utomhus, trots fyra möten lagen i mellan. Det är nästan exakt ett år sedan vi slog ut dom ur Kycklingcupen men sen fick dom revansch och tog guld mot oss i vår egen tjejcup... Har varit nära träningsmatch i våras, men tyvärr tidsbrist... hade också varit kul att möta på stor plan!

Lindome GIF (Vår grupp)

Trots några cuper som vi deltagit i tillsammans har vi faktiskt aldrig lyckats möta detta gäng. Hade varit kul faktiskt, men det kommer ju fler tillfällen!

Duktigt, fysiskt gäng som vi förlorat mot en gång inomhus med uddamål, fått oavgjort mot i Supercupen (där vi sen vann gruppen) och vunnit mot i kvartsfinalen av årets Öbollen. 

Tuve IF (Vår grupp)

Ett intressant gäng som verkar göra en likadan resa som oss, fast från andra hållet (Kungsbacka). Ser att dom placerats i samma grupp som Näset och Mölndal (och ett Zenithlag). Föreningen har duktiga traditioner och helt klart ett lag som hade varit intressant att möta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00