Sök i den här bloggen

söndag 14 oktober 2012

Holmalunds IF F99/00 - Årets lagspelare 2012

Idag har Holmalunds IF haft sin ungdomsavslutning (fast vi inte spelat varken Kycklingcup eller vår egen tjejcup :) och vi blir riktigt stolta att se Holmalunds F99/00:or som den allra största ungdomstruppen, representera Holmalund med 80% av laget på plats i Holmalyckan!!

Föreningen ber varje år alla träningsgrupper att nominera en spelare i truppen till ett pris från Holmalunds IF för "årets lagspelare 2012". Med tanke på det goa gäng som bildar F99/00, den härliga sammanhållningen och att i stort sett alla verkligen är med och stöttar och hjälper till så var det inte ett enkelt beslut, men vi har valt att nominera en tjej som alltid är med och hjälper och stöttar sina kompisar både på och utanför planen. Vår nominering lyder;
F99/00 nominering till årets lagspelare går till en tjej som varit med oss i princip sedan laget startades upp. Hon anpassar sig alltid efter de förutsättningar som råder och hjälper till där hon behövs mest. Ibland står hon i mål, ibland spelar hon som utespelare men hon ställer alltid upp för laget och spelar där vi ledare placerar henne. Hon visar också stort engagemang även då hon själv inte är med och spelar, kommer gärna och tittar på och stöttar sina oftast yngre lagkamrater på deras matcher. Avslutningsvis är hon en bra kompis och en av de tjejer som alltid hjälper till med att fasa in nya spelare i laget på ett utmärkt sätt. 
Grattis Veronica Köhler! 
PS: Imponerande att se den röda samlingen av F99/00:or som paraderar fram för att ta emot medalj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00