Sök i den här bloggen

onsdag 17 oktober 2012

November snart här, då växlar vi upp!

efter en lerig 4-1 vinst mot Wargön innan sommaren...
Det är ju egentligen helt otroligt att nu när det snart är november och många lag börjar varva ner så sitter vi och försöker pussla ihop alla aktiviteter och har verkligen fullt upp. De senaste åren har vi märkt att även om ett lag från Alingsås inte alltid har samma förutsättningar som lagen i storstäderna så knaprar vi ändå in försprånget hela tiden och inte minst är det vår satsning på det kalla halvåret som påverkar positivt.

Nu har vi uteträning på Alströmers konstgräs fram till mitten november, längre än något år tidigare. I november blir det också en massa matcher utomhus när vi dels deltar i novemberserien med matcher 11, 17, 25 och 30 november, vi håller även på att pussla in träningsmatcher på elvamanna (förslag 18/11 mot Herrljunga/Frisco och 24/11 mot Vänersborgs FK99/00). Lite inomhusspel såklart också när finalerna i Kycklingcupen körs 3-4/11 och hela månaden självklart inomhusträningar med sikte på bra resultat i vår egen Tjejcup i december...

Som om inte detta var nog för oss i ledargänget är det även inplanerat tränarutbildningar som kommer att köras i v.45/46 och med dessa i ryggen kommer vi ha ännu mer att stötta med inför nästa års seriespel! För tjejerna drar vi också igång med Newbody-försäljning som rundas av i november, hoppas se många Alingsåsare som väljer Holmens tjejer som leverantör här! Frågan är bara hur vi ska kunna tajma in alla aktiviteter, men som tur är har vi ju väldigt många aktiva föräldrar!

PS: När vi ändå är inne på det så ska ni förstås lägga in en storköpsdag på ICA Maxi torsdagen den 22/11 och lägga undan mycket växel så ni kan köpa massa lotter då våra tjejer står utanför kassorna och lottar ut massa fina varor inför Barca 2014 :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00