Sök i den här bloggen

fredag 26 oktober 2012

Kycklingcupen 2012 - Sollebrunn here we come

Då börjar det dra ihop sig mot lördagens gruppspel i Alingsås Fotbollsallians stora happening, Kycklingcupen... I år har vi åtminstone turen att bägge klasserna våra tjejer deltar i körs på samma ställe och  lördag morgon går första vallfärden mot Sollebrunn (eller för er som någonsin spanat in Game of thrones, den sista utposten innan vildmarken tar över :)

Med 28 tjejer från samma lag, uppdelat i två F12 och två F14-lag är antagligen Holmalunds F99/00:or största grupp på plats och det kommer synas!! Med F12 på morgonen kör vi igång stenhårt när vårt röda lag tar sig an Långared och så fort den matchen är slut är det de vita damernas tur när hemmalaget från Sollebrunn ställer upp på motståndarsidan... Strax efter 12.30 kommer krutröken lätta och om vi siat korrekt är det två gruppvinnare som samlar ihop sig för en snabb lunch, för framåt 13-tiden drar det ihop sig för F14-klasserna...

Våra blåa (!!) tjejer tar sig an både Vårgårda och Sollebrunn medans de gula (!!) åker på både KIK och Skepplandas 98:or. Det är stentufft att spela i en högre åldersklass och... ja just det... senast vi gjorde det så vann vi ju hela cupen :) Självklart håller vi också ett extra öga på Holmens 98:or där vi har två sköna tjejer med... Denna gång kommer det också vara ett rejält hejaklacksgäng kvar från morgonen och vi siktar såklart på att överrösta hela hallen när Holmalunds tjejer är på plan :)

Nu kör vi.... it's chicken time.... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00