Sök i den här bloggen

måndag 15 oktober 2012

Novemberseriens program nu upplagt

samlat Holmengäng efter semifinalsvinst i Supercupen, Göteborg 120401
Så ligger då äntligen alla lag och matchdatum för Göteborgs FF novemberserie uppe och då är det klart att Holmalundstjejerna hamnat i svåraste klassen. Vi har ju redan kikat igenom samtliga lag i klass 2 ("mycket bra lag", finns ingen klass 1), men kul att se så många välkända motståndare även i klass 3-4 ("bra lag" och "medel" som slagits ihop). Tänkte vi kunde ta en sväng runt på deras lagsidor och se hur det gått där tidigare...

Detta sköna gäng stötte vi ju på i 8-delsfinalen av Gothia (en match där Holmen ledde med 3-0, tappade och till slut fick avgöra på straffar). Hade helt klart varit kul att fått till ett möte till och självklart inte fel med match på Heden :)

En stor trupp med duktiga tjejer, en vinst var mellan våra lag (senast då i Supercupsfinalen där Häcken vann på mål i sista förlängningsminuten). Självklart också ett duktigt lag med flera cupvinster och segrar mot andra duktiga F12-lag!

Ett hårdsatsande lag som vi mött fyra gånger inomhus (3 vinster till Holmen). Det hade helt klart varit intressant att mött detta gäng utomhus!

Dessa godisfärgade tjejer har vi mött en gång ute (oavgjort) och nu senast inomhus i Öbollen Vintercup där HBIF drog det längsta strået med uddamålsvinst. Vi får väl sikta in oss på revanschmatch nästa år istället :)

Ett gäng som vi inte stött på tidigare alls faktiskt, en snabb genomgång på deras lagsida pekar kanske på att dom har lite mer att utveckla än vissa andra Göteborgslag som vi stött på, men det går aldrig att stirra sig blind på gamla resultat.

Inte heller detta tjejgäng har vi mött tidigare (finns ju hur många lag som helst i Göteborg :) Liksom Eriksberg ovanför har dom samlat ihop 00/01:or och kör nu sina första niomannamatcher.

Qviding är ju en klubb som varit med länge och lite konstigt egentligen att vi aldrig stött på dessa tjejer under någon av de cuper som vi deltagit i kring Göteborgsområdet. Väldigt svårt att sia om hur starkt detta lag är.

Sävedalens tjejer är ju ganska många så det är lite svårt att säga om vi mött just dessa fler gånger, men på tre möten har Holmalund gått segrande två gånger (8-5 i målskillnad). I motsats till andra Göteborgslag har vi endast mött detta gäng utomhus och senast då i Supercupen i april. Ett duktigt lag som bland annat gick till B-final i Gothia i somras!

Liksom Sävedalen ovanför har Älvsborg en uppsjö av tjejer i laget, så lite svårtolkat exakt varför dom bara har var sitt lag med här... Dessa blåsvarta damer har vi mött fem gånger (2 vinster vardera och en oavgjord).

Sammanfattningsvis då har vi två grupper i årets novemberserie som det ser ut. Om man tänker logiskt borde ju klass 2 rankas snäppet högre än klass 3-4, men kikar vi på lagen här ovanför känns det som lite snedfördelning när vi ser lag vi vet är riktigt duktiga möta blandade 00/01-grupper som i vissa fall knappt testat på niomannaspel. Förståeligt när man då slagit ihop två klasser och tanken är ju att komma bättre förberedd inför vårens seriespel, så i slutändan blir det nog ett bra resultat för alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00