Sök i den här bloggen

söndag 7 oktober 2012

Holmen gör en favorit i repris

Ok, vissa traditioner kanske inte bör hållas... men ibland är det svårt, speciellt när vi möter skickliga motståndare som Södra Härenes duktiga tjejer...

Förra året vinner vi Tångahallen Futsal Cup mot just SHIF, veckan efter åker vi upp för att köra träningsmatch och åker på däng med 3-1. I år vinner vi återigen samma cup mot samma motståndare, veckan efter dags för seriematch i Vårgårda och jodå... SHIF-vinst med 3-0. Förra veckan dubblar vi cupframgångarna och vinner guld i Elljuscupen med SHIF som motståndare både i F12 och F14, idag är det då dags för avslutande seriematch... kan det gå på mer än ett sätt!?

Såhär mot slutet av utesäsongen märks det tydligt att våra tjejer ibland spelat både en, två och till och med tre serier och dessutom cuper (för att inte snacka om alla andra aktiviteter som handboll, innebandy etc). Det är ingen ursäkt, men det är definitivt inte samma hungriga Holmalund som är på besök i Vårgårda idag...

Södra Härenes tjejer har revansch sen förra veckan sprutande ut ur öronen och tar direkt kommandot i matchen. Deras vilja kombinerat med trötta Holmenben ger också utdelning efter halva första halvlek när 1-0 helt välförtjänt rasslar in och står sig halvleken ut.

I andra halvlek blir det tyvärr ingen ändring utan det är SHIF som får fortsätta mala och inte ger våra röda tjejer en möjlighet att hämta energi. Det blir både 2-0 och 3-0 innan till slut vår nya tjej Lisa kan safta in en reducering. Tyvärr blir inte detta det energipiller som behövs utan istället är det SHIF som med två minuter kvar av matchen fastställer slutresultatet till 4-1. I och med detta går dom om oss i tabellen och istället för brons blir det en hedrande fjärdeplats för våra Alingsåskrigare i division 6 Alingsås.

Nu laddar vi om inför kommande inomhuscuper och en sak är säker... skulle vi vinna en cup mot SHIF igen nästa år så kommer det fasiken inte bli någon returmatch veckan efter!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00