Sök i den här bloggen

måndag 8 oktober 2012

Novemberserien GFF - Holmalunds IF F99/00 bryter ny mark igen

Novemberserien är ett upplägg som våra fotbollsvänner i Göteborg kört ett tag och i år har även Holmalunds IF F00:or, som första Alingsåslag någonsin fått dispens att delta i denna serie! Efter att ha vunnit våra serier de senaste tre åren både Alingsås, Borås och Trollhättanområdet är detta en utmaning som verkligen kan förbereda våra yngre tjejer inför seriespel med niomannafotboll nästa år!

Upplägget är sådant att det är olika grupper, uppdelade efter erfarenhetsnivåer där Holmalunds IF blivit placerade i en grupp med riktigt tufft motstånd. Vi kommer att möta fyra duktiga Göteborgslag som vunnit serier och cuper och verkligen kommer bjuda upp till dans! Två bortamatcher och två hemmamatcher på Alströmervallen kommer det att bli under november och det är riktigt roligt att få denna chans att utveckla våra tjejer ett snäpp ytterligare!

V.44 Landvetter IF - Holmalunds IF
Landvetter IF's F98/99-lag har vi mött tre gånger de senaste åren (varsin vinst och en oavgjord match), men deras dubbelnollor har vi hittills inte stött på. Ett lag som slagit duktiga Zenith och Torslanda kommer vi ha fullt sjå att hålla koll på! Till denna match blir det vita tröjor då Landvetter såklart kör röd/vitt och vi är bortalag!

V.45 Holmalunds IF - Askims IK
Första hemmamatchen blir mot Askims IK, ett röd/svart lag som enligt sin lagsida är obesegrade i Sanktan för andra året på raken. I den serien har dom mött duktiga lag som vi också fajtats mot i cuper och det blir riktigt spännande att se hur spelet på niomanna blir mellan våra lag!

V.46 Lindome GIF - Holmalunds IF
Lindome GIF, ett svart/vittrandigt tjejlag visar stolt upp framgångar från årets Ulvacupen på sin lagsida. Att nå så långt med två lag i samma cup vet vi av egen erfarenhet är ett tecken på en bred och duktig trupp! I sommarens Gothia kom dom grupptvåa efter duktiga IFK Västerås efter att ha slagit ut Azalea BK och BV Werther 2 med 3-0 x 2. Spännande att se vad vi bjuds på i denna bortamatch!

V.47 Holmalunds IF - Tuve IF
Blåröda Tuve IF's 00-tjejer har vi bara stött på en gång tidigare, i A-slutspelet av årets Öbollen Vintercup. En match som slutade 0-0 och en delad andraplats som tyvärr inte ledde vidare mot finalerna. Tuve har samma Sanktanmotståndare som övriga i denna grupp och har i år bland annat besegrat Torslanda och Älvsborg. Kommer bli intressant att se om dom är lika duktiga på storplan som inomhus!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00