Sök i den här bloggen

söndag 1 juli 2012

Holmalunds dubbelnollor dubblerar med Div 6 Vara i höst

I Göteborg och Stockholm har F00-lagen kört spel på niomannaplan hela året och för Holmen har vi redan bevisat i både Boråsserien förra året och Trollhättanserien i år att våra tjejer behöver fler utmaningar för att växa som fotbollsspelare. Efter att i år ha mött flera av de bättre lagen i Sverige och bland annat plockat hem Guldet i Tångahallen Futsal (5-manna), Silver i Supercupen, Göteborg (9-manna), brons i Öbollen, Öckerö (7-manna) och nu senast varit med och krigat hem bronset i Kalles Kaviar Cup (11-manna) så är det glädjande att kunna presentera nyheten att Holmalunds IF F99/00 nu även kommer att runda av Division 6 Vara genom att även möta samtliga lag där en gång vardera.

Då våra 99:or i år primärt kör matcher i Division 6 Alingsås (vilket vi självklart kommer att fortsätta med) så kommer detta beslut också medföra mer speltid för hela laget och något som vi är övertygade om kommer att ge samtliga våra tjejer än mer möjligheter att växa genom att möta fler olika lag och speltyper. Vi kommer självklart köra klart Division 7 Trollhättan för våra 00-tjejer, men då även dubblera med nedan matcher i höst i Division 6 Vara;


Omgång 11 - Saleby/Trässberg/N.Härene (F14-lag) - Holmalunds IF
Omgång 12 - Holmalunds IF - Alingsås KIK vit
Omgång 13 - Holmalunds IF - Vedums AIS
Omgång 14 - Frisco/Herrljunga - Holmalunds IF
Omgång 15 - Holmalunds IF - Hudene GoIF


PS: När ordinarie serie är slut har vi även fått ok på ytterligare roligheter från vårt förbund som är något som inget lag i vår region tidigare genomfört, där återkommer vi med mer information när seriespelet börjar närma sig de sista matcherna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00