Sök i den här bloggen

söndag 15 juli 2012

Gothia Cup 2012 - Reggade och klara

Så har vi då haft en skön gruppdag med Gothiagänget med grillning, taktiksnack, bad på Lövekulle och till sist lagregistrering på sköna Heden i Göteborg.

Det märks på Heden att det börjar fyllas på rejält med spelare från alla världens hörn och det känns som ett bra val att redan idag ha sett till att registrera laget och slippa den stressen och alla köer imorgon när matcherna kör igång. Med tanke på att hela gruppspelet för Holmens del också kommer vara ute på Åby tyckte vi att det var en bra idé för tjejerna att få känna lite på Gothiastämningen i centrala Göteborg.

Riktigt underbart att se alla deltagarländernas flaggor vaja över Heden och dessutom passade vi såklart på att testa alla aktiviteter som satts upp på Hedenbyn. Sumo-Handboll, prickskytte, kareoke med mera hann vi med och nu känns det som tjejerna verkligen är supertaggade inför första matchen imorgon!!

Det här ska bli en rolig cup!!

Polarn & Pyrent i Allum stödjer Holmalunds F99/00
Cupsponsor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00