Sök i den här bloggen

lördag 14 juli 2012

Gothia Cup - Registreringsdags för Holmalunds IF

Nu börjar det dra ihop sig till Gothia Cup och även om vår sista extraträning i veckan var i torsdags har vi hört rykten om tjejer som varit ute och joggat på eget bevåg för att hålla ångan uppe, kudos till er tjejer!!

Imorgon söndag är det samlingsdags 12.00 hemma hos storhövdingen för lite grillning och snack om veckan som kommer. Skulle vi har vädrets makter med oss blir det även ett bad på Lövekulle innan vi drar iväg till Heden för lagregistrering! Vi hade även kunnat varit på plats lite tidigare på måndag ute på Åby (där samtliga våra gruppmatcher avgörs), men när det är Gothia ska ju tjejerna få kicka igång med den sköna stämningen från Heden och få en liten känsla av hur stort det här egentligen är!

Det här med ID-kort är ju en historia för sig och det har väl varit fler än en tjej som upptäckt att passet gått ut och liknande, men vi har ju legat på redan från början om hur viktigt det är att ha med sig ID så lite framförhållning har vi ändå haft :)

På måndag (12.20 på Åby 6) väntar annars KFV Segeberg som enligt våra efterforskningar är ett slags distriktslag från  norra Tyskland (nära danska gränsen). I regionen finns det 10 G12-lag som tävlar i samma serie och om vi förstått helt rätt så består detta lag av de bästa spelarna från vardera förening. 2 x 20 minuter är halvlekarna och självklart kommer ni kunna följa resultatrapportering med mera, live på vår Facebooksida som vanligt!

Efter matchen kommer vi antagligen stanna kvar i Göteborgsområdet (kanske bad ute vid Hovås, lite matchkoll inne på Heden etc) med tanke på att det på kvällen sedan är invigning av Gothia på Ullevi, en mäktig upplevelse säger alla som varit med om detta!

Nu börjar det dra ihop sig... heja Alingsås, heja Holmalunds IF!!

Polarn & Pyrent i Allum stödjer Holmalunds F99/00
Cupsponsor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00