Sök i den här bloggen

söndag 29 juli 2012

Elljuscupen x 2 - 2012

Det har egentligen varit klart sedan registreringen öppnade i början av juli, men med allt annat som hänt har vi inte hunnit med att berätta att Holmalunds IF såklart ska vara med i årets Elljuscup i Emtunga!

Förra året så körde vi i F12-klassen med ett mixat lag med 50/50 tjejer födda 2000 och 1999. I år kommer vi att åka upp med två lag där dubbelnollorna kör i F12-klassen och 99:ers kör i F14-klassen. Bägge klasserna körs samma dagar och vi hoppas på ett välfyllt Holmentält liksom förra året när vi hade med oss både grill, egen el och ett jäkla gött gäng som kämpade sig hela vägen fram till guldmedalj :)

Lite speciellt för denna cup är att i F12-klassen är det (som "vanligt") sjumanna som gäller, men för F14-klassen är det istället sex spelare i vardera lag! Det här med fem utespelare på en sjumannaplan ger ju lite mer ytor och det kommer bli riktigt intressant att följa!!

Så, förbered er att åka upp till Emtunga den 22/9 och om allt går väl fortsätter finalspelet helgen därefter (29/9) och vi hoppas på rejält med stöd från hejjaklacken i år!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00