Sök i den här bloggen

fredag 6 juli 2012

Höstens första träningsmatcher inbokade

Fotbollsplanen på Kalvsund... vem anmäler sig som bolltjej??
Nu närmar ju sig visserligen uppladdningen inför Gothia Cup, men nu har vi också fått klart vilka träningsmotståndare vi kommer att få under vårt höstläger på Kalvsund 10-12 augusti. Vi har kikat runt för att se vilka duktiga lag i närområdet som vi mött tidigare och som kan vara roliga att möta under träningsmatchförhållanden.

Riktigt roligt här är att de första vi frågade direkt tackade ja och verkligen ser fram emot att möta Holmens tjejer. F99/00 har fått ett namn att spela bra fotboll på en lagom tuff nivå och att alltid ha ett riktigt trevligt gäng som andra klubbar uppskattar. Det är riktigt roligt att se vilka ambassadörer för Alingsåsfotbollen ni är tjejer!!

Vi kommer under träningshelgen  att möta IK Zenith F00 (två matcher på lördagen), Öckerö IF F99/00 (två matcher på söndagen). Detta kommer bli en perfekt uppladdning för vårt niomannaspel under hösten!!

     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00