Sök i den här bloggen

onsdag 11 juli 2012

En träningsmatch som gav oss mycket

Så har vi då varit iväg på en sista träningsmatch inför Gothia Cup och IK Zenith vars Zenithgård vi var inbjudna till. Det märktes bland tjejerna att det faktiskt varit en lång vårsäsong och det var inte alls samma spring i benen som vi är vana att se.

I början av matchen var det nog den snurrigaste uppställning som undertecknad sett tjejerna göra på mycket länge. Positivt att ta med oss är att detta händer alla lag någongång och bättre på betydelselös träningsmatch än under Gothia Cup nästa vecka!! Zenith är ett duktigt lag, men vi behöver inte bjuda på så här mycket för dessa tjejer säger bara tack och smack... så sitter bollen i mål!

Att vi fick den första bollen mot oss och att vi tappade våra positioner är verkligen något som vi kan och kommer att jobba mer med för att inte göra om. Att vi på slutet, när vi pressade på som mest för en reducering fick en frispelad anfallares snyggt placerade mål som gav matchresultat 1-3 spelar egentligen ingen roll för precis som vi sa innan var detta en match där vi kunde ge oss själva lite ro att testa lite nya upplägg mot en riktigt bra motståndare!

Det vi ska ta med oss från denna match var våra sköna tempoökningar som ganska direkt släppte in oss i matchen och kan vi göra som vi brukar och hålla detta tempot matcherna igenom framåt så kommer det gå bra i cupen! Absolut härligast idag var annars Helins underbara nickmål efter en perfekt slagen hörna av Siri. DET är definitivt något som vi ska göra mer än en repris på :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00