Sök i den här bloggen

tisdag 10 juli 2012

En sista uppvärmningsvecka inför Gothia Cup 2012

Så har vi då haft vår första extraträning inför Gothia Cup 2012 och några detaljer att lyfta upp särskilt idag var framför allt att riktigt roligt att se extrainkallade Linnea spela så säkert och tryggt i backlinjen, det märks att "smygträningarna" gett resultat :) Även stort tack till Veronica som kom och fyllde upp truppen på träningen även om hon ska vila över Gothia, att just hjälpa lagkompisarna fram är oerhört viktigt! 

Sist, men inte minst var det verkligen kul att se vår nyinsatta Moa i målet ta för sig så rejält och att höra en målvakt prata så hela matchen med sin backlinje och stötta med extra ögon är guld värt!!!! Att du sen nöp nästan varenda straff under träningen är en riktigt skön bonus!

Imorgon är det samling igen och avfärd mot Torslanda för att köra en sista träningsmatch innan Gothia Cup och vi vill verkligen tacka IK Zenith som ställde frågan och lika roligt att ni ställde upp och kör träningsmatch på vårt träningsläger i höst! Zenith är ett lag som alltid ger oss jämna, tuffa och roliga matcher!!

Nu kör vi!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00