Sök i den här bloggen

tisdag 3 juli 2012

Gothia Cup, vår nya målvakt!

Det är ju egentligen helt otroligt hur mycket fotboll det blir för våra tjejer, alla familjer och såklart kompisar, släkt och vänner som berörs av alla våra träningar, matcher och cuper. Stort TACK för ert tålamod kring vår älsklingshobby :)

Först och främst så är det väldigt glädjande att kunna presentera vår nya Gothiamålvakt. Självklart var det ett väldigt avbräck i planerna när vår ordinarie målvakt inte kunde medverka och vi grävde djupt i tankarna på bästa lösningen här.

Svaret låg inte långt bort då en av våra värsta mardrömmar också kunde ge oss en trygghet och stabilitet i laget som vi behöver för att klara oss igenom en cup som Gothia.

Idag blev det då äntligen klart och det är en sann glädje att kunna berätta att i sommar lånar vi in duktiga Moa Edrud från Södra Härene IFMoa har stoppat fler än en Holmenboll från att ramla in i mål och vi är övertygade om att hon även kommer göra livet surt för våra motståndare i Gothia :) 
Välkommen Moa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00