Sök i den här bloggen

söndag 8 juli 2012

Gothia Cup 2012 - Holmens tjejer laddar upp

Så är det då en vecka kvar tills våra duktiga Holmentjejer representerar Alingsås i årets Gothia Cup. Det har varit en lång fotbollsvår och nu väntar det antagligen tuffaste motståndet hittills i år.

På tisdag börjar vi värma Gothialaget med lite extra taktiksnack och nu är det läge att slipa ihop de sista detaljerna så varenda passning, inkast, frispark, hörna, straff etc sitter precis där vi vill ha dom! Onsdagen är egentligen enda dagen vi fullt ut fokuserar på match när vi åker ner till Torslanda och kör träningsmatch mot IK Zenith. Sen blir det detaljnötningar både torsdag och fredag, vilodag på lördagen och registrering till Gothia på söndagen!

Gruppspelet har vi ju koll på med stadslaget KFV Segeberg den 16/7. Intressant det där med att samla ihop bästa 12-åringarna i regionen till ett lag, men det är ju bara att se till olika landslag så ser man att ett duktig lag ofta kan mala ner motståndare som kanske på pappret är bättre en och en... Jitex som vi möter 17/7 har ju hemmaplan och antagligen massivt publikstöd, vi stötte ju på och vann mot deras 99:or i Kalles för någon vecka sedan och där var sex från vårt Gothialag med (och vi tror 2-3 av Jitex F00:or också!?), blir en viktig match att vinna! Avslutningsvis möter vi Boo FF 2 den 18/7 och som alltid intressant att möta nya Stockholmslag :)

Grupper att hålla ett extra öga på när det gäller 16- och 8-delsfinal är 11/12 (kommer vi 1:a får vi möta 1:an från någon av dessa grupper!), kommer vi 2:a får vi möta 2:an från grupp 8, kommer vi 3:a är det 4:an i grupp 11 eller 3:an i grupp 12 som står på menyn och skulle vi hamna sist i vår grupp får vi chans till revansch mot 4:an i grupp 6. Nu är det 50 lag att hålla reda på och flera av dessa tillhör absoluta toppskiktet i sina olika serier så vi kommer allt få något att bita i :)

MEN... Tittar vi på vilka lag vi tidigare har mött som deltar i Gothia i år så rör det sig om tio stycken och Holmens tjejer har slagit samtliga dessa!! Nu taggar vi igång ordentligt tjejer!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00