Sök i den här bloggen

onsdag 22 augusti 2012

Vilken underbar fotbollsvecka

Igår var det träning som vanligt med Holmens F99/00:or och nu när skolan kört igång och alla är tillbaks från sina semesterutflykter var det nästan ett fullt gäng (25/28 tjejer) som fullkomligt fyllde upp den lilla gräsplanen på Holmalyckan.

Att se så här många tjejer samtidigt göra en av de grejer dom älskar mest beskriver nog bäst varför vi ledare lägger ner så mycket tid på detta. Det är verkligen en speciell lycka att kunna vara en del av detta gäng! Igår hade vi också turen att vår huvudplan, Brogårdsvallen råkade vara tillgänglig så vi kunde avsluta träningen med att köra 11-mannaträningsmatch, inklusive avbytare för bägge lagen :)

Nu har vi en träning kvar på torsdagen och till helgen sedan väntar så mycket fotboll att vi knappt har varit med om det tidigare. På fredag väntar lokalderby när vi promenerar över till Alingsås KIK i division 6 Alingsås. Lördagen sedan har vi hemmamatch mot Gauthiod i division 7 Trollhättan, därefter är det bolltjejsuppdrag när Holmens damlag möter Sils IF. För vissa av de som inte spelar match är det också Zonlagsträning med VFF uppe i Vårgårda hela dagen. På söndagen sedan är det dags för seriepremiär när Holmens dubbelnollor tar sig an Saleby/Trässberg/N.Härene uppe i Lidköping (!!)

Är det kanske självklart att vi älskar fotboll!? :)


Nu på fredag 24/8 är det ju derby när Holmens F99/00 möter Alingsås KIK på Noltorpsvallen. Matchen kör igång 17.30 och vi hoppas få se många Holmensupporters på plats (gärna med röda tröjor/jackor :) Även ni tjejer som inte spelar vill vi gärna se vara med och heja på era lagkompisar!!

Efter matchen är det samling på Holmalyckan vid 19-tiden, där vi grillar gott och kanske tar en glass tillsammans. Här vill vi gärna se så många föräldrar i laget på plats som möjligt då vi tänkte berätta lite mer om hur våra tankar kring träningar, matcher, cuper med mera ser ut framåt hösten och våren! Även om ni inte har möjlighet att vara med i publiken under matchen är det viktigt att göra rum i kalendern för detta!!

Var med nu på fredag och heja fram den röda maskinen i derbyt!! 
Skriv upp dig på evenemanget på Facebook!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00