Sök i den här bloggen

onsdag 29 augusti 2012

Lilla Gräs - Tack för alla år!!

Samlat lag på Lilla Gräs efter serievinsten i Division 9 Fristad - 2011
Vet inte om så många tänkte på det igår kväll när vi blåste av träningen, men när vi nu stänger ner tisdagsträningarna för hösten (och går över till konstgräset på Alströmer på måndagar), så kanske gårdagen var vår allra sista träning med sjumannaspel på Lilla Gräs...

I många år har Lilla Gräs varit "vår" hemmaplan där vi både tränat, busat, spelat och inte minst vunnit en hemskans massa matcher. Från och med nästa år så kommer det ju vara en kombination av niomanna/elvamanna som gäller och träningarna kommer förläggas på antingen Brogårdsvallen eller Östlyckevallen. Våra tjejer håller verkligen på att ta klivet upp och när vi nu lämnar Lilla Gräs och sjumannaspelet efter hösten så är det verkligen riktigt roligt att se att så många tjejer hängt med sen mini-ligan och inte minst att truppen växer för varje år! Vi har ju stött på både ett och annat lag genom åren som numera endast finns kvar i statistiken, men när det gäller Holmens 99/00-tjejer så har vi ett lag som kommer ta för sig i många år framåt :)

8/9 spelar vi vår antagligen sista hemmamatch på Lilla Gräs när Vänersborgs FK kommer på besök (matchstart 12.00). Se till att vara på plats och heja fram våra tjejer till ännu en serievinst!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00