Sök i den här bloggen

torsdag 30 augusti 2012

Derby på Brogårdsvallen till helgen

Så har det då varit en riktigt fartfylld träning på Brogårdsvallen och om vi säger såhär, vi hoppas såklart på bra väder till helgen, men skulle det vara blött kommer ni åtminstone få se en och annan glidtackling :)

Nu på lördag 1/9 så är det dags för ännu en roadtrip upp till Vänersborg när vi möter Vänersborgs IF i Division 7 Trollhättan. Skulle det vara så att vi råkar ha fans uppe i Vänersborg är ni såklart också varmt välkomna till den matchen som spelas på Sportcentrum kl. 10.00 :)

På söndag 2/9 förväntar vi oss se desto fler rödklädda Holmenfans när vi tar emot Alingsås KIK hemma på Brogårdsvallen. Matchen kör igång kl. 12.00 och kiosken öppnar strax efter 11.00 så kom gärna en liten stund innan och heja fram våra tjejer under uppvärmningen :)

Har du Facebook så kan du också gå in och bekräfta att du kommer, vi hoppas såklart på att se ännu fler Holmenfans på läktaren än förra veckan när vi var borta på Noltorpsvallen och såg den spännande 1-1 matchen i Division 6 Alingsås!!

Väl mött till helgen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00