Sök i den här bloggen

måndag 6 augusti 2012

Nu kör höstsäsongen igång!!

Imorgon den 7 augusti är det dags för höstens första träning och oj oj oj vad mycket som väntar våra tjejer under resten av året...

Vi har träningar både i sju- och framför allt niotjeja både på gräsplan, framåt september även på konstgräs och från mitten november inne i vår sköna Holmalyckan. Träningslägret slår som vanligt an takten och i år slår vi deltagarrekord och passar på att köra inte mindre än fyra träningsmatcher mot riktigt duktigt motstånd! Fler träningsmatcher är också på gång, bara vi får in dom i kalendern :)

Seriematcher har vi aldrig haft så många då vi i höst deltar både i Division 7 Trollhättan (sjutjeja), Division 6 Alingsås (niotjeja) och nu då även Division 6 Vara (niotjeja). Vi vet att det blir mycket, men så många som vi är innebär det också att alla i laget kommer att få betydligt fler matcher än tidigare!

Cuper blir det såklart också, Töllsjö Marknadscup är ju en liten minicup där vi kommer testa något helt nytt, Elljuscupen är vi ju regerande mästare i och i år blir det både F12 och F14-deltagande. Vi kommer nog klämma in en sista utomhuscup i oktober också, men efter det är det inomhus som gäller och det är ju också kul :)

Nu laddar vi upp i veckan med träning imorgon och återförening med vår Gothia Cupmålvakt på torsdag, när Moa tar med sitt Södra Härene ner till Alingsås. På fredag drar vi sen iväg till Kalvsund och vädergudarna lovar uppehåll hela helgen vid kusten!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00