Sök i den här bloggen

söndag 11 november 2012

Novemberserien är inledd

Uppladdningen inför Holmens första Novemberseriematch kanske inte var helt optimala. 5/6 ledare hade ingen möjlighet att medverka då vi plötsligt fått möjlighet att delta i en ledarutbildning som de större fotbollsklubbarna i Alingsås dragit ihop. Med tanke på kort varsel där och att alla andra detaljer kring matchen var på plats så bestämde vi oss för att köra matchen ändå och med lite hjälp från övriga lagföräldrar  fick vi till sist ihop en skön samling vid Alströmervallen.

Askims IK är, som så många andra Göteborgslag riktigt duktiga och jämna fotbollsspelare som dessutom haft möjlighet att köra niomanna lite längre än oss, så vi visste det var hårt motstånd att vänta. Precis det vi vill ha inför nästa seriesäsong, men i detta fall var motståndarna lite mer på tårna än oss och satte igång i ett riktigt högt tempo och pressen gjorde att Holmen till slut fick vika ner sig både en och två gånger innan Lisa till slut kunde reducera till 1-2. Askim kommer dock tillbaka och ökar på ledningen två gånger om innan vi igen kommer tillbaka... 2/3-delar in i matchen leder våra besökare från Göteborg med 6-2 och det är inte direkt siffror vi är nöjda med, så riktigt riktigt skönt när Holmen via Emelie och Lisa sänker målskillnaden ordentligt och när Askims duktiga målis gör en dubbelräddning vid ställningen 6-4 ser hon nog till att rädda slutresultatet. Sammanfattningsvis ett stort beröm till Askims kvicka tjejer som direkt tog för sig i matchen och självklart även lika mycket beröm till Holmentjejerna som såg till att jobba sig tillbaka in i matchen!

#09. Elenora Aliu Central Forward/MittfältMatchens kanon idag är en tjej som under året visat att hon både är ett vasst anfallsvapen, men även riktigt bra som mittback och spelfördelare. Idag visade hon även stor uppoffring för laget när hon drog på sig målvaktshandskarna i andra halvlek och hjälpte till att säkra upp än mer hemåt, tack och grattis Elenora Aliu, idag spelade du ut hela registret och visade vägen för hela laget!

1-2, Lisa
2-4, Emelie
3-6, Emelie
4-6, Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00