Sök i den här bloggen

fredag 2 november 2012

TAGGA TAGGA TAGGA KYCKLINGCUP!!!

Den där pirriga känslan... dagen innan... imorgon är det dags för slutspelsmatcherna i Kycklingcupen 2012 och Holmens tjejer attackerar från tre olika håll :)

Senaste två åren har det varit stolpe ut i semifinal, men i år ser våra lag starkare ut än någonsin! Självklart kommer det vara fullspäckat på åskådarplats såhär när matcherna spelas på hemmaplan och om du har missat vara med och kolla på någon match i år som dessa duktiga tjejer spelat så finns det egentligen ingen ursäkt att inte dyka upp imorgon och/eller söndag och heja fram Holmens tjejer till medaljerna!

Senast vi var iväg allihop så slutade det med GULD i både F12 och F14-klasserna och då var det lerboll och becksvarta planer som gällde. Nu är det mysiga Nolhagahallen och massor av lampor som lyser upp och imorgon siktar vi på att knipa de där finalplatserna!

12:00 kör första F14-matchen igång, men 08.00 spelas första matchen i hallen. Vi hardcore fans är såklart där tidigt och på Alingsås Fotbollsallians hemsida hittar du komplett schema för lördagen: http://www.proteamonline.se/customers/content.asp?Id=261&ContentId=54929

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00