Sök i den här bloggen

lördag 10 november 2012

Holmens F99/00 skipar rättvisa i Tjejcupen

Cornelia Strandh, Helin Widad och Wilma Lindblad dömer F8
Idag var åttaåringarnas dag på Holmalunds Tjejcup och för våra 99/00:or var det domaruppdrag som gällde. Väl på plats visade det sig att det inte bara var domarbiten som tjejerna skulle hjälpa till med utan även sköta sekretariat/matchreferaten och riktigt kul att kunna förmedla allt beröm från cuparrangörerna hur väl alla tjejer skötte sina uppdrag idag!!

Vi ledare stöttar verkligen denna satsning och att tjejerna tar möjligheten att döma tror vi ger dom alla en verkligt nyttig bild av hur svårt det kan vara som domare att snabbt avgöra situationer som ibland kan bli helt matchavgörande. Det är verkligen en nyttig erfarenhet som vi är övertygade om kommer följa med dom genom hela deras fotbollsliv! Självklart uppmuntrar vi alla som vill testa på detta fler gånger och rekommenderar verkligen att så många som har möjlighet deltar på domarutbildningen den 14 november, 19.00-21.00 på Holmalyckan!

En stor eloge också till alla spelare och föräldrar på plats under cupen idag som hade stor förståelse för att våra tjejer inte direkt är erfarna domare. Inte ett ont ord om domarmissar eller liknande under hela dagen säger verkligen att ni alla odlar en riktigt bra lagkultur och ger spelarna en helt rätt bild av hur man skall uppföra sig på och vid en fotbollsplan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00