Sök i den här bloggen

onsdag 28 november 2012

Jodå, Elmander Arena duger för niomannamatch!

Så har vi då genomfört en av de kyligare träningarna under hösten hittills och Elmander Arena må ha sina barnsjukdomar, men ju mer vi använder den ju mer kommer dessa så sakteliga försvinna!

Kvällens träning saknade vi lite tjejer som hade viktigt skolarbete, någon annan aktivitet inför kommande jul etc, men ändå var det 22 tappra Holmentöser som kämpade sig igenom många olika övningar innan det blev dags för niomannatestet... Ok, planen är kanske inte den allra största niomannaplanen vi spelat på, men å andra sidan har vi spelat på bra mycket mindre planer än detta och det kommer inte bli några som helst problem att köra riktiga matcher här. Det som är grymt bra då är planen verkligen är uppritad med alla linjer precis där dom ska vara på en niomanna och vi är väl några lag som annars behövt springa och kona upp för att få riktig bredd etc.

Ikväll var det trots väta och kyla ett riktigt bra spel och stundtals fick man en känsla av hur roligt det kommer bli nästa år när det är lite varmare och serierna kör igång. Jätteroligt också att se att så gott som alla tjejer verkligen är delaktiga i spelet och en verkligen kul också att se vår lilla testpilot verkligen spela som om hon egentligen hela tiden varit en i laget :)

Nu är det bara en match kvar utomhus i år och det är på fredag när våra dubbelnollor åker till Landvetter för att spela klart Novemberserien. Vi får väl se hur det blir nästa år, men de flesta som varit med tycker nog att det varit en kul upplevelse att möta dessa Göteborgslag i en "vanlig" match istället för i en cup som vi alltid gjort tidigare. Det blir en helt annan känsla och vi har nog definitivt lyckats höja på ett och annat ögonbryn bland våra vänner i Göteborg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00