Sök i den här bloggen

fredag 2 november 2012

Invigningsdags för Holmalunds nya konstgräsplan - Elmander Arena

Så börjar då dagen D närma sig, avtäckning och invigning av Holmalunds egen konstgräsplan, Elmander Arena!! Att vi som första Alingsåsklubb kommer få en alldeles egen konstgräsplan är självklart riktigt bra nyheter, speciellt för ungdomslagen som kommer få än fler möjligheter att förlänga utomhusträningen på hösten och komma igång tidigare på våren!

Måndagen den 12 november, kl. 18.00 så är det dags att fylla vår hemmaplan med Holmenspelare och vi hoppas på riktigt bra uppslutning från Holmens F99/00:or! Självklart är det Holmalunds "stora son" Johan Elmander som fått uppdraget att skära banden vi öppningsceremonin och stort tack till Johan vars transferpengar självklart varit med och lyft upp Holmalund till de framgångar vi ser idag på såväl dam-, herr- och inte minst ungdomssidan (exempelvis årets Kycklingcup där 18/24 Holmalundslag har tagit sig vidare till finalerna i de olika klasserna!)

Nu innebär då detta att vi fått ställa in vår planerade träningstid på Alströmervallen denna dag, men med egen konstgräsplan kommer det att bli många chanser till framåt. Exakta träningstider för F99/00 på vår nya fotbollsplan kommer upp i kalendern så snabbt det är bestämt!

Mattan läggs på den nya konstgräsplanen.
Linjerna på konstgräsplanen kommer på plats.
snart kan vi börja träna på vår nya konstgräsplan också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00