Sök i den här bloggen

onsdag 21 november 2012

Elmander Arena invigd

Så var då Elmander Arena ordentligt invigd, på riktigt, genom en härlig träning med Holmens F99/00!! Med tanke på att vi idag vid lunch fick mail om att träningstiderna på vår nya konstgräsplan nu satt uppe och vi redan senare på eftermiddagen gick på så är chansen stor att våra tjejer också var först ut av alla Holmenlag med träning :)

Elmander Arena är en toppenplan och med lite vilja kan vi faktiskt spela rena niomannamatcher här, ok att planen inte är bland de största, men vi har faktiskt spelat niomannamatcher på mindre planer än detta! Idag kändes det litegrann som när man provsitter en helt ny soffa, lyxigt och oanvänt, lite knarrigt och man känner att efter några träningar så kommer det vara den där sköna insuttna känslan och man får nästan nypa sig i kinden... vi har en alldeles egen konstgräsplan där vi har inbokade träningar hur många gånger som helst framåt!

Idag var det ett härligt gäng tjejer som körde igång i Elljusskenet (av någon konstig anledning så gillar vi verkligen att spela fotboll i Elljus :). Vi passade på att testa lite olika nya övningar (som vi ledare tagit med oss från vår utbildningsvecka) och även om det kanske var lite förvirring i början så märkte man snabbt att tjejerna verkligen tar det här på allvar och till våren kan vi nog växla upp ett snäpp till.

Så, idag konstaterar vi återigen att om man tycker det är allra roligast att spela fotboll ute så länge det går, ja då är det Holmalunds IF som är laget som gäller!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00