Sök i den här bloggen

lördag 5 november 2011

Kycklingcupen - Semifinalskoll - Alingsås KIK

Lokalkonkurrenten Alingsås KIK har vi ju stött på ett antal gånger genom åren. I årets serie har vi en vinst med 3-1 och en förlust med 0-2 (men vi leder ändå med 4-2 i gjorda mål :)

Cupmässigt har Holmen annars lyckats bättre under året, senaste cupen vi deltog i samtidigt var ju tex. Elljuscupen där KIK åkte ut i kvartsfinal mot Halvorstorps IS som vi sedan slog i finalen. Innan dess har vi faktiskt inte haft sällskap av KIK i någon annan cup än deras egen Sparbanken Cup i januari 2011 där Holmen slog ut samtliga tre KIK-lag (!!)

Tar vi en liten titt i backspegeln till säsongen 2010 så mötte vi faktiskt bara KIK en enda gång av någon anledning, den matchen slutade hela 7-2 till Holmalund. För de i laget som varit med lite längre är det bara att titta ett år till bakåt i tiden till 2009 när större delen av laget precis börjat spela, så var det helt andra siffror som gällde... Men det var faktiskt över två år sedan och Holmalunds tjejer har verkligen satt raketfart i utvecklingen av sitt spel!

Imorgon är det återigen upp till bevis... som vanligt är det antagligen dagsformen som avgör vilket som egentligen är Alingsås bästa F99/00-lag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00