tisdag 7 juni 2011

Holmalund F99/00 - Alingsås KIK 1 3 - 1

Den röda maskinen har talat.....

I dag var det KIK som stod på menyn för våra röda krigare. Med harmoni och en skön lagkänsla startade Holmen matchen helt överlägset och målchanserna radades upp som ett pärlband.

KIK lyckades dock hålla nollan med ganska mycket tur, men då presenterade sig vår uppstickare FRIDA med två snygga mål på ett par minuter och när vi gick till halvtidsvila så stod det 2-0 till holmen, tack Frida!!

I andra halvlek lyckas KIK med lite tur få in ett kvitteringsmål, men då presenterar sig Siri med ett stenhårt skott strax utanför straffområdet och 3-1 blev till slut också slutresultat, helt rättvist.

Matchens KANON blir i dag FRIDA. Motiveringen är att oavsett vilken position på plan hon har spelar hon smart och tufft! Sen vill vi ge hela laget ett stort grattis för en riktigt stark laginsats!