onsdag 15 juni 2011

Alingsås KIK 2 - Holmalund F99/00 2 - 0

På en blåsig Noltorpsvall

För än en vecka sedan tog vi emot KIK1 på Holmalyckan och vann med 3-1. Idag var det dags att besöka Noltorpsvallen för att se vad KIK2 kunde hitta på.

Holmen skapade flera chanser framåt och hade bitvis ett riktigt bra passningsspel men det här KIK-laget hade vi lite svårare att få koll på och med blåsten idag var det inte lätt att få igång vårt vanliga spel. Efter en boll som studsar hej vilt i vårt målområde gör en felrensning från oss kombinerat med lite missar i lagkommunikationen att KIK2 helt plötsligt och inte helt rättvist leder med 1-0 efter självmål. Det är sådant som händer alla lag och bara att bita ihop och köra vidare, men helt klart surt när det var vi som haft i stort sett alla målchanser innan!!

I andra halvlek jobbar vi hårt för att komma upp och göra mål, vilket förstås lämnar öppningar bakåt som KIK inte är sena att utnyttja. Våra backar sliter hårt och rensar det mesta, men när vi inte täcker upp bakom när försvararna behöver gå upp och rensa mot mittplan så blir det luckor och med sådär 15 minuter kvar forcerar våra motståndare in 2-0 som trots otaliga anfall och målchanser från Holmens sida blir slutresultat.

Så fick då KIK viss revansch för förra veckan och tyvärr möts vi inte i årets serie igen, men det blir säkert någon träningsmatch framåt och vi brukar ju stöta på varandra i diverse inomhuscuper!

Matchens kanon: HELIN: Helin är tjejen som sliter och kämpar varje match och är i stort sett över hela planen nästan hela tiden. I denna matchen var det extra tydligt hur mycket detta arbete betyder. Tack Helin!!