Sök i den här bloggen

lördag 5 november 2011

Kycklingcupen - Semifinalskoll - Skepplanda

Så var det dags igen, precis som förra årets semifinal så möter Holmalund (fast denna gång vårt vita lag i F12-klassen) det gula gänget från Skepplanda. Dags för revansch för Holmen för den snöpliga 0-1 förlusten förra året!

Efter gruppspelet i Vårgårda vet vi att Skepplanda har ett fint spel och även vissa spelare som är riktigt vassa tekniskt. Utomhus har vi endast mött detta gäng en gång och då var dagsformen på våra besökares sida, men så är det ibland. På söndag kommer Holmalund med en färsk cuptitel i bagaget samtidigt som vi sett att även Skepplanda kan ha mindre bra dagar (som i Borås Arena Cup förra månaden).

Våra vita krigare visade under förra helgen att i år har vi tagit ett steg längre. Vi slog ju bland annat ut Lerum, också ett mycket duktigt lag som spelar väldigt likt Skepplanda både tekniskt men inte minst fysiskt! I år är det Holmens tur att gå vidare, kom ihåg det!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00