Sök i den här bloggen

onsdag 23 november 2011

Inbjudna till SUPERCUP 2012

I dessa cuptider kommer det en del inbjudningar till Holmalund centralt, men desto mer intressant blir det ju när vi i Holmalunds IF F99/00 får en personlig inbjudan för att arrangörerna tycker att vi tillför kvalitet i deras cup!

En sådan inbjudan damp ner häromdagen och det var Älvsborg FF (som vi mötte i Bebben Cup) som har valt ut några lag att bjuda in till sin populära SUPERCUP 2012. Det speciella här är att detta är en 9-mannacup (i Göteborgsserien börjar F12-lagen spela 9-manna ett år innan det är dags för 11-manna). Holmen har ju precis börjat träna 11-manna och det kommer bli en kul variant där vi förhoppningsvis kommer få stor nytta av alla dessa löpträningar som kanske inte alltid är helt jättepopulära :)
"Vår ambition med cupen är att bjudan Göteborgs och Västsveriges bästa flicklag i klassen F00 för att spela cupfotboll under kul former med spännande matcher. Cupen är en fin möjlighet att värma upp inför vårsäsongen. 2012 är första året som vi kommer att spela 9-mannafotboll med våra tjejer, så detta är ett urmärkt tillfälle att prova detta i skarpt läge." - Älvsborg FF
Nu spelar vi i och för sig inte 11-manna, men det kommer ju bli en och annan 11-mannamatch även för våra dubbelnollor nästa år och inte minst en del cupäventyr så detta känns som en skön utmaning!!

PS: Jodå, det här passade in i vårt späckade vårschema så denna cupen kommer vi att delta i. I vår är det än viktigare att påpeka att de som blir kallade är de som tränar flitigt, att man är en riktig lagspelare och framförallt att man på våra 11-mannaträningar visar att man är redo för större ytor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00