Sök i den här bloggen

söndag 13 november 2011

Mycket träning blir det i vinter

Nu har vi avrundat tredje träningen för veckan och idag var det dags att börja nöta in 11-mannaspel.

Såhär på vintern väljer en del lag att varva ner när seriesäsongen klarats av och kylan börjar tränga på. Senaste två åren har vi i Holmalunds F99/00 istället sett denna period som en möjlighet att ta oss ett snäpp vidare inför kommande års seriespel.

Just nu har vi ju inga ordinarie matcher, men istället har vi tisdagsträningar med löpning ute som rundas av med en timmes teknikträning/spel inne på Holmalyckan. Fredagar har vi ännu en innetid där vi framförallt nöter ihop de tilltänkta lagen inför innecuper som ligger planerade i närtid. Söndagar har vi uteträning på Alströmmervallens konstgräs och här har vi ju möjlighet att öva på lite större ytor och verkligen guld värt!

Som det ser ut nu så är det ju 11-mannaspel för vissa i laget 2012 och nu har vi verkligen chansen att nöta in spelet på större ytor, bredda passningarna och öva på offsideregeln :) En tanke vi har senare i vinter är att kanske bjuda in ett riktigt bra 99/00-lag och runda av året med en 11-mannamatch, det skulle kunna bli riktigt bra träning och det finns ju en del lag som säkert skulle tycka det var jättekul att få möjlighet till en riktig träningsmatch som komplement till alla inneträningar just nu!

Nästa vecka kör vi igång igen på tisdag... snart är det ju dags för vår egen Intersport Tjejcup och F12 som kör igång de olika helgerna! Det är mycket fotboll just nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00